Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی پاجانی، کارگردان مستند «تا افق حلب» با اشاره به ارسال اثرش برای هشتمین جشنواره عمار گفت: این مستند روایتگر زندگی و شهادت عباس دانشگر، جوان دهه هفتادی و دانشجوی دانشگاه افسری امام حسین (ع) است. علی پاجانی، کارگردان و مستندساز در گفتگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ درباره اثر جدید خود با عنوان «تا افق حلب» و حضور در هشتمین جشنواره مردمی فیلم عمار گفت: این مستند ۳۵ دقیقه‌ای و با محوریت شهید مدافع حرم، عباس دانشگر، ساخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او افزود: شهید عباس دانشگر، دانشجوی دانشگاه افسری امام حسین (ع) بود و زمانی هم که وارد این دانشگاه شد انسانی ساده، خوب و پاک بود. اما بعد از اینکه وارد دانشگاه شد بیشتر بر روی خود کار کرد و پای صحبت‌های حسن عباسی و حجت الاسلام پناهیان حاضر می‌شد و اوقات دیگر خود را به ورزش و کار کردن می‌گذراند.

این مستدساز ادامه داد: این شهید بزرگوار فرد دغدغه مندی بود و تمامی فکر و ذکر او اسلام، مشکلات و مسائل مردم جامعه تشکیل می‌داد. سفر او به سوریه و مبارزه با داعش نیز برای ساخت خودش بود. وی به فکر تعالی بود و به همین دلیل نیز خود را در شرایط سخت آنجا قرار دارد. شهید دانشگر الگوی بسیار خوبی برای فرزندان ایران محسوب می‌شود.

پاجانی خاطرنشان کرد: شهید دانشگر در اردیبهشت ماه ۱۳۹۵ به شهادت رسید. بعد از شهادت او منتظر بودم تا فیلمساز خوبی مستندی را پیرامون وی تولید کند، اما تا سالگرد شهادت او، کسی کاری نکرد. بر این اساس فروردین ماه امسال بود که شخصا کار ساخت مستند «تا افق حلب» را آغاز کردم.

او اضافه کرد: در مسیر ساخت این مستند سلسله مصاحبه هایی را با خانواده، همرزمان و دوستان دانشگاهی او گرفتم. این مرحله دو ماه طول کشید و درنهایت پس از به پایان رسیدن ساخت مستند «تا افق حلب» این اثر از شبکه‌های مستند، افق و دوم سیما پخش شد که بازخوردهای بسیار خوبی هم تا امروز از سوی مردم داشته است.
این کارگردان یادآور شد: شهید «عباس دانشگر»، اکران کننده جشنواره مردی فیلم عمار هم بود و دوستان و همرزمان شهید، بعد از دیدن این مستند از من درخواست کردند تا آن را برای نمایش به هشتمین جشنواره عمار ارسال کنم تا در قالب بسته‌های اکران مردمی پخش شود.

او اظهار داشت: منکر وجود اشکال و نواقص در این مستند نیستم چرا که در ساخت این اثر، تن‌ها بودم و به صورت همزمان در کنار انجام مصاحبه‌ها، فیلمبرداری و صدابرداری این کار را برعهده داشتم.

پاجانی عنوان کرد: تفاوت مستند «تا افق حلب» با سایر کارهایی که با موضوع مدافعان حرم ساخته شده عدم استفاده از آهنگ و موسیقی است. در حقیقت این مستند فضایی احساسی ندارد و ۹۰ درصد کار در فضایی همراه با رشد و تکامل ساخته شده است.

این مستندساز خاطرنشان کرد: مخاطبان این مستند را عموما جوانان تشکیل می‌دهند و آن‌ها باید بدانند که یک متولد دهه ۷۰ نیز می‌تواند جایگاه خود را در حفظ و حراست از اسلام و انقلاب با سعی و تلاش و مسئولیت پذیری بالا ببرد.

گفتنی است هشتمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار، همچون سال‌های گذشته در ایام بزرگداشت حماسه مردمی «نه دی»، ۶ الی ۱۵ دی ماه برگزار می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۴۳۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت فیلم سینمایی اقتباسی درباره فرهنگ رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما فرهاد قائمیان امروز در دیدار مدیران و دبیران جشنواره فرهنگی هنری امام رضا (ع) با محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: ما دوست و همراهانی هستیم که فقط به عشق امام رضا (ع) در این جشنواره‌ها هستیم، تا کارهای بهتری را برای شیفتگان امام هشتم (ع) انجام دهیم.

وی با اشاره به برگزاری اختتامیه جشنواره روستایی امام رضا (ع) در روستای کردر گفت: مردمان روستا خانه‌های خود را در اختیار جشنواره و هنرمندان گذاشته بودند، برای مردمی کردن این جشنواره فضایی ایجاد کردیم که مردم بدانند چه نوع فرهنگ رضوی را می‌خواهیم در بین مردم رواج دهیم.

قائمیان گفت: در جشنواره هنرهای نمایشی به دبیری اتابک نادری، او نه فقط برای این جشنواره همراهی خوبی داشت بلکه تلاش زیادی کرد تا نمایش‌ها در استان‌های مختلف کشور به صورت عمومی اجرا شود و مردم آشنایی بیشتری با فرهنگ رضوی پیدا کنند.

مدیر بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی فرهنگی امام رضا(ع) با اشاره به دیگر بخش‌های جشنواره گفت: تلاش شد تمام جشنواره‌ها در بین خود مردم باشد و امید است مدیران کل فرهنگ در استان‌ها همراهی خوبی با این رویداد داشته باشند.

وی افزود: امسال با جشنواره فیلم رضوان این بخش از جشنواره امام رضا (ع) هم فعال می‌شود که یک فیلم سینمایی با فرهنگ و نوع نگاه ما به فرهنگ رضوی است. یک فیلم‌نامه از کتاب «از عشق‌آباد تا عشق‌آباد» اقتباس شده و در راستای فرهنگ امام رضا (ع) است و امید است این فیلم از حیث بزرگی و تاریخی بودن برای سال آینده ساخته شود تا بگوییم جشنواره‌های امام رضا(ع) به اهداف والای خود خواهد رسید.

دیگر خبرها

  • ساخت فیلم سینمایی اقتباسی درباره فرهنگ رضوی
  • دانشگر به پرسپولیس نمی‌رسد
  • مستند جوانمرد؛ روایتی از زندگی شهید غیرت حمیدرضا الداغی
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای فیلمساز ایرانی
  • بازار داغ اجاره رحم در بین دهه هفتادی‌ها
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای سام کلانتری
  • انتشار فراخوان دوسالانه بین‌المللی «کارتون کتاب»
  • روایت سازنده مستند «مشتی اسماعیل» از شالیکاری
  • ارسال ۲۴۰ اثر به جشنواره طوفان القوافی
  • صدای پای بازیکن نام آشنا در استقلال گوش می‌رسد/ این شادی گل بی دلیل نبود!